Instagram

duminică, 20 decembrie 2015

Review sampon anti-matreata Londa Professional


      Dupa cum am mentionat si in cateva postari anterioare, eu ma confrunt de multi ani cu dermatita seboreica pe scalp ( pe ten am avut doar 2 episoade in 5 ani),prin urmare, testez in permanenta produse anti-matreata. Incercand diverse substante de-a lungul timpului,am descoperit ca scalpului meu ii priesc cel mai bine sampoanele pe baza de selenium sulfide.
      In vara acestui an insa, parul meu a avut o scurta perioada de rebeliune si nu a mai raspuns pozitiv la samponul Vichy caruia ii sunt fidela de multa vreme. M-am gandit ca, in urma utilizarii indelungate, scalpul meu s-a obisnuit cu el si nu isi mai face efectul. Am decis sa dau o sansa samponului de la Londa Professional, mai exact l-am alternat cu cel de la Vichy.
       Samponul de la Londa are ca ingredient activ zincul pyrithione. In trecut nu am avut prea mult succes cu aceasta substanta, dar am decis sa ii mai dau o sansa. Acest produs a reusit sa imi tina in frau, cat de cat matreata dar nu complet. Initial l-am folosit doar pe el, iar dupa vreo 5 spalari am inceput sa il alternez cu Vichy-ul. De atunci le folosesc dupa aceasta schema: o spalare cu Londa/o spalare cu Vichy/alta cu Londa s.a.m.d. In felul acesta, incerc sa nu provoc dependente scalpului de un ingredient sau altul.
      Revenind la samponul Londa, pot spune ca imi place destul de mult, iar daca scalpul vostru raspunde bine la zinc pyrithione, eu zic ca merita sa ii dati o sansa. Spre deosebire de majoritatea sampoanelor anti-matreata,acesta degreseaza foarte bine scalpul fara a usca parul pe lungime. Mie imi lasa parul foarte matasos si usor de descurcat dupa utilizare. Are un miros foarte placut,specific produselor profesionale. Il gasiti in saloanele de infrumusetare sau in magazinele care vand produse profesionale. Eu l-am luat de la ProfiHairShop la sfarsitul verii, cand aveau reduceri si am dat in jur de 30 de lei pe el.


      Va las aici linkul  catre un articol despre dermatita seboreica, de pe site-ul  Corinei Allan (de la care am invatat foarte multe si pentru care am un mare respect).

marți, 3 noiembrie 2015

Shopping pe Aoro





Hello!

      Saptamana aceasta, cei de la Aoro au avut transport gratuit pentru comenzi de minim 222 de lei, iar eu, in mod evident, nu am putut rezista tentatiei. Aveam niste banuti primiti cadou de ziua mea si m-am gandit sa imi fac mici cadouri.
      M-am gandit sa impartasesc cu voi aceasta comanda, poate va inspir la cumparaturi, mai ales ca incepe sezonul cadourilor.
      Intai de toate, vreau sa va vorbesc putin despre experienta mea cu cei de la Aoro. Stiu ca exista foarte multe controverse in ceea ce ii priveste, multe persoane afirma ca au cumparat produse fake de la ei ( in special parfumuri). Eu de cand i-am descoperit (2011), am incetat sa mai achizitionez parfumuri din magazinele fizice. Nu am avut niciodata vreo problema cu produsele comandate, parfumurile au fost toate originale ( verificate pe site-uri de specialitate dupa codul de bare si codul de lot), cosmeticele in termen de valabilitate, iar produsele foarte bine ambalate. Scopul meu nu este acela de a le face reclama, ci de a va expune experientele mele cu ei, dintr-un punct de vedere obiectiv.

luni, 2 noiembrie 2015

Empties/Produse terminate (5)


Hello!

      Revin cu un articol despre produsele consumate in ultima perioada si cred ca va fi ultimul de acest gen pe anul 2015.


1. Crema de dus Dove cu fistic si magnolie- am facut greseala de a cumpara crema de dus la "bidon" (750ml) si m-am plictisit ingrozitor de tare de aceasta aroma, nu cred ca o voi recumpara prea curand. Produsul in sine a fost foarte bun, asemenea tuturor produselor pentru dus la Dove.
2. Gelul de dus B.U. My Smoothies Yogurt+Papaya- nu prea mi-a placut. Miroase placut dar are o textura foarte lichida, nu prea face spuma si s-a consumat foarte repede.
3. Samponul Vichy anti-matreata- am pierdut sirul tuburilor consumate.
4. Anti-perspirantul B.U. protect-plus - anul acesta am descoperit aceste deodorante si am devenit fana. Au arome foarte placute si protejeaza bine.
5. Lotiunea de corp Elmiplant Skinnergy So alive- mi-a placut foarte mult aroma acestui produs, m-a dus cu gandul la sucul Tutti Frutti dar mi-a displacut faptul ca imi lasa pielea lipicioasa dupa aplicare. Nu cred ca il voi recumpara.

vineri, 16 octombrie 2015

Cumparaturi de la Hello Free Zone Discount


      Nu cred ca mai exista vreo iubitoare de cosmetice care sa nu fi auzit de acest butic, insa voi mentiona si eu ca Hello Free Discount este un mic magazin situat pe Soseaua Pantelimon (Bucuresti), unde gasiti produse aduse din Anglia (multe dintre ele nu se gasesc in Romania) la preturi foarte accesibile.
      De fiecare data cand merg acolo plec cu sacosa plina, acum insa, am fost putin mai cumpatata.Totusi, m-am gandit sa impartasesc cu voi micile mele cumparaturi:




  • Lumanare parfumata Glade Brazilian Mango Flower, 10.99 lei
  • Garnier Douche Body Lotion, 8.99 lei- e o lotiune de corp sub dus, in genul celei de la Nivea. N-am vazut acest produs in alte magazine de la noi.
  • Lotiune de corp Vaseline Advanced Repair, 10,99 lei
  • Servetele umede pentru mobila Green Shield, 5.99 lei.


      Care sunt produsele voastre preferate de la Hello Free Zone Discount?

miercuri, 14 octombrie 2015

Favoritele lunilor septembrie si octombrie




      Hello,

      Toata vara am asteptat cu nerabdare sosirea toamnei- anotimpul meu preferat. Ador vremea racoroasa, botinele, esarfele mari si calduroase, ciocolata calda servita in pat sub patura, aromele si culorile toamnei. Odata cu noul sezon, au aparut si cateva noutati in rutina mea de ingrijire a corpului/parului, in ceea ce priveste machiajul, parfumul, s.a.m.d.

duminică, 11 octombrie 2015

Review Lotiune de corp Dove DermaSpa goodness



      Dove a lansat recent o noua gama de produse destinate ingrijirii corpului- Derma Spa, iar eu am profitat de promotia celor de la DM si am achizitionat lotiunea de corp (din subgama goodness). Pretul intreg al acestui produs este in jur de 29 de lei, eu am putut sa il cumpar cu 19 lei. El vine intr-o cantitate de 200 ml.

      Daca imi cititi blogul, probabil stiti ca sunt o mare fana a produselor Dove pentru ingrijirea corpului, insa acesta m-a cam dezamagit. Are o consistenta cam apoasa si o putere de hidratare foarte mica. Pielea corpului meu este foarte uscata (mai ales in sezonul rece), iar acest produs nu prea m-a ajutat in acest sens. Aplicat in zonele mai putin uscate, cum ar fi bratele, a fost destul de ok, insa in celelalte zone nu mi-a oferit hidratarea de care aveam nevoie.
      Un alt aspect neplacut al acestei lotiuni ar fi mirosul, care nu este deloc pe placul meu. Eu il percep ca fiind ceva floral si foarte intepator.
      Per total, as putea spune ca acesta lotiune nu m-a impresionat deloc, nu este nici cea mai proasta, dar nici cea mai buna crema pe care am incercat-o. Consider ca are un pret exagerat de mare si total nejustificat, mai ales pentru cantitatea lui de 200 ml . Lotiunile de corp Dove, cele clasice,mi se par mult mai eficiente decat aceasta si mult mai acceibile din punct de vedere al pretului.


Voi ati incercat acesta gama? Ce impresie v-a facut?

joi, 24 septembrie 2015

Empties/Produse terminate (4)




,
Hello doamnelor si domnisoarelor,

      Asa cum v-am obisnuit, vom face un nou tur al gunoiului meu cosmetic, intrucat doresc sa scap cat mai urgent de toate aceste ambalaje.


1. Vopseaua Loreal Excellence a devenit noua mea favorita! In ultimile 2 luni mi-am colorat parul cu ea si mi-a placut mult rezultatul : acoperire perfecta a firelor albe, rezistenta, usor de aplicat, delicata cu scalpul. Cu siguranta o voi recumpara.

marți, 1 septembrie 2015

Favoritele lunilor iulie si august



Salutare tuturor,

      In mod oficial s-a incheiat vara (desi termometrul pare sa contrazica acest fapt), iar eu voi trece in revista produsele de care am abuzat sezonul ce tocmai a trecut.




1.  Gelul de ras Balea- miroase demential ( aceasta este varianta Summer Garden), este eficient si are un pret accesibil (in jur de 7 lei).
2. Uleiul pentru par si corp Sweedish Spa de la Oriflame- initial l-am folosit exclusiv pentru corp (aplicat dupa dus pe pielea umeda), insa l-am incercat si pe par si mi-a placut foarte mult efectul sau. Eu am mai folosit in trecut ulei de cocos pentru hidratare intensa, dar imi era foarte greu sa il indepartez complet din par. Trebuia sa ma spal de vreo 4 ori si sa insist mult ca sa iasa tot uleiul, iar tot procedeul asta mi se parea ca vine sa contracareze efectele hidratante ale uleiului, intrucat imi agresam podoaba capilara. Acest produs, nefiind un ulei pur, se clateste foarte usor si imi lasa parul matasos. Il aplic inainte de dus si il mentin pe par cateva ore.

sâmbătă, 29 august 2015

Produse pe care regret ca le-am cumparat



      Hello ladies,

      Voi incepe o noua serie de articole in care va voi prezenta, pe scurt , produse cosmetice care m-au dezamagit iremediabil si care vor ajunge direct la cosul de gunoi.



Produse de ingrijire:


   
1. Lotiunea de corp sub dus Balea- se doreste a fi o copie dupa lotiunile sub dus de la Nivea. Eu am avut-o in trecut pe cea pentru piele uscata de la Nivea insa, cum nu suport mirosul original al acestei marci, am zis sa-i dau o sansa celei de la Balea. Ei bine, acest produs este complet inutil, nu face nimic, nu ofera hidratare, ba chiar, am impresia ca imi usuca si mai tare pielea dupa utilizare. Am aruncat-o deja.
2. Antiperspirantul Cien Extra Dry- l-am cumparat de la Lidl, a fost ieftin, dar nu ma protejeaza absolut deloc, are si un miros groaznic.

miercuri, 19 august 2015

Review Famous Luxury Perfumes






Hello,

      In aceasta minunata zi de vara, doresc sa va prezint un magazin online care comercializeaza parfumuri si experienta mea cu aceasta companie.
      De la bun inceput vreau sa mentionez ca nu am fost platita de Famous Luxury Perfumes sa le fac reclama si nici nu am primit produse gratuite de la ei.
      Aceasta companie produce replici dupa parfumuri celebre, cele de dama fiind ape de parfum iar cele barbatesti ape de toaleta. Atat cele pentru dama cat si cele barbatesti au un gramaj de 100 ml si costa 156 de lei.

vineri, 31 iulie 2015

Empties/Produse terminate (3)


     Nu, nu beau si nici nu mananc produsele cosmetice, insa am reusit intr-un timp relativ scurt sa termin o gramada de lucruri.


1. Crema pentru corp Yves Rocher cu blackberries- nu mi-a placut in mod deosebit, nu facea mai nimic la capitolul hidratare, nu as recumpara-o.
2. Gel de dus Lactovit cu 10% lactourea pentru piele foarte uscata si sensibila- ma asteptam sa fie mult mai hidratant decat s-a dovedit a fi, insa e un produs ok. Are un parfum disret, palcut, unisex. Nu mi-a uscat prea tare pielea, nu mi-a provocat iritatii si mancarimi, asam cum patesc cu majoritatea gelurilor de dus.
3. Gel de dus Yves Rocher cu miere si musli bio- a fost groaznic, mi-a uscat foarte tare pielea. Pe langa asta, nici mirosul nu era prea placut, eu n-am simtit nici o aroma de miere.

miercuri, 8 iulie 2015

Favoritele lunii iunie

Hello,

      Revin cu  postare referitoare la produsele pe care le-am folosit cu drag in luna iunie, unele dintre ele fiind iubiri mai vechi redescoperite, iar altele, revelatiile lunii.



  • CC Cream-ul Gerovital Happiness (light)- imi place foarte mult pentru zilele cand vreau un machiaj lejer si nu atat de rezistent ( atunci cand ies cateva ore). Are o acoperire destul de buna si apreciez la acest produs faptul ca nu are subton roz. 
  • La Roche-Posay Effaclar Duo (+)- am mai avut acest produs in formula veche si am vrut sa incerc si varianta aceasta. Nu as putea spune ca previne aparitia imperfectiunilor, dar le usuca foarte bine pe cele existente. E o crema lejera, perfecta pentru tenul gras, fiind si o excelenta baza de machiaj.
  • Crema-gel anticelulitica Swedish Spa (cu efect de incalzire)- trebuie sa precizez ca nu cred in cremele anti-celulitice, in sensul ca nu-mi imaginez ca ar putea  sa dispara complet aspectul de coaja de portocala in urma folosirii acestor produse, insa acest gel chiar imi place. Am observat niste efecte benefice in ceea ce priveste tonifierea pielii, insa ele sunt vizibile pe termen scurt (atat timp cat folosesti produsul). Are consistenta unui gel si mirosul specific gamei Sweedish Spa. Initial, dupa ce este masata, pielea ramane lipicioasa, insa acest efect dispare dupa cateva minute, rezultatul final fiind o piele foarte fina si usor tonifiata.

marți, 23 iunie 2015

Empties/Produse terminate (2)


      Revin cu un articol despre produsele pe care le-am consumat in ultima perioada. Sa trecem direct la subiect!


      In luna mai m-am vopsit cu Syoss Oleo Intense (fara amoniac), iar in iunie cu Syoss varianta clasica (cu amoniac).
      Syoss-ul classic l-am utilizat de mai multe ori si este printre preferatele mele. Eu o cumpar din Auchan la 13 lei.
      Oleo Intense nu mai folosisem si pot sa spun ca a fost o surpriza placuta. Mi-a acoperit foarte bine firele albe si a rezistat la fel ca o vopsea cu amoniac. Dupa vopsire, nu mi-am simtit parul uscat, asa cum se intampla cu ceelalte vopsele de par pe care le-am incercat pana acum...din contra, parul era foarte moale, de parca i-as fi facut un tratamen intens de hidratare. Cu siguranta o voi recumpara!

marți, 16 iunie 2015

Colectia mea de parfumuri


    Hello ladies,

    Revin cu o postare in care va prezint,pe scurt, parfumurile pe care le detin in acest moment.
    Inainte sa trec la subiect as dori sa precizez urmatoarele lucruri:


  1. Nu sunt vreo experta in acest domeniu sau vreo fina cunoscatoare de parfumuri;
  2. Nu incerc sa ma laud in vreun fel;
  3. Nu am parfumuri foarte scumpe (de lux) pentru ca nu investesc foarte multi bani in astfel de produse.
     Scopul acestei postari este pur informativ, voi incerca sa descriu fiecare parfum in parte si sa va ofer detalii legate de persistenta, intensitate, etc.


marți, 26 mai 2015

Review Pudra minerala Sephora



      Hello ladies,

      Voi incepe ziua de azi cu un mic review al fondului de ten mineral (pudra) Sephora.


 

joi, 21 mai 2015

Favoritele lunilor aprilie si mai



      Hello,

      Astazi va voi prezenta produsele cosmetice pe care le-am descoperit si  folosit cu mare placere in ultima perioada.



  • Scrub-ul pentru corp Swedish Spa de la Oriflame: l-am luat la inceputul luni aprilie, cand a fost la oferta. Pretul intreg mi se pare foarte piperat pentru gramajul lui de 150 ml, dar cu oferta din catalog, la care s-a adaugat reducerea de consultant, a ajuns sa coste vreo 20 de lei. Ce imi place cel mai mult la el este ca are multe uleiuri in compozitie, fiind foarte hidratant. Unele persoane ar putea fi deranjate de pelicula uleioasa care ramane pe piele dupa clatire, insa eu ador senzatia aceasta. Daca nu va place acest aspect, il puteti folosi inaintea gelului de dus. Nu ma dau in vand dupa mirosul lui...are o aroma puternica de ghimbir, care nu prea este pe gustul meu, insa m-am obisnuit cu ea.

joi, 14 mai 2015

Review Sampon Uscat Batiste


      Hello,


      A venit vremea sa va spun parerea mea despre deja celebrele sampoane uscate Batiste. Am incercat doua variante: pe cel colorat pentru par inchis la culoare si varianta clasica-Original.


      As dori sa precizez, de la bun inceput, ca nu inteleg isteria asta legata de sampoanele uscate ( de pe blogosfera si youtube). Sunt super-mega laudate, insa pe mine nu m-au dat pe spate. Intra-adevar, dintre toate produsele de acest gen incercate de mine, Batiste mi se par cele mai ok, insa nu as da fuga la magazin sa le recumpar.

joi, 30 aprilie 2015

Review fond de ten Revlon Colorstay/Comparatie intre formule (normal/dry skin si combination/oily)


     Hello,

     Vreau sa va prezint pe larg un produs pe care eu il folosesc de multi ani- fondul de ten Revlon Colorstay. Compania Revlon s-a retras de pe piata din Romania dar acest produs inca se mai gaseste in magazinele online de la noi din tara.
     Am descoperit acest produs prin anul 2009, iar de atunci l-am folosit in mod constant. Era singurul fond de ten care reusea sa imi tina cat de cat sub control secretia de sebum si sa reziste pe tenul meu mai bine de 10 ore.  A fost prietenul meu cel mai bun pana in 2013 cand, surpriza, cei de la Revlon s-au gandit sa il reformuleze.
      In varianta veche, formula pentru combination/oily skin  avea spf 6, iar formula pentru normal/dry avea spf 15. De asemenea, scrisul de pe flacon era negru. In 2013, dupa reformulare, spf-ul a crescut- 15 respectiv 20, iar scrisul de pe flacon a devenit alb. Un alt aspect foarte important de mentionat, este ca ambele variante in formula veche erau pe baza de apa (primul ingredient era apa), iar ulterior, au fost transformate in fonduri de ten pe baza de silicon.
      Tin minte ca undeva prin vara lui 2013 m-am dus la magazin sa-mi achizitionez o noua sticla de Colorstay, intrucat cel vechi mi se terminase. Am luat varianta pentru ten gras pe care o foloseam din 2009, am ajuns acasa si am inceput sa ma machiez. Aici a venit socul! In primul rand, in momentul in care am incercat sa il torn din sticla pe mana, am observat ca nu mai are consistenta aia foarte lichida specifica lui. Cand am inceput sa il intind pe ten il simteam foarte siliconat, asemenea primerelor pe baza de silicon. Cele care ati folosit Colorstay-ul la inceputurile lui probabil stiti ca era destul de greu de intins si uniformizat pentru ca se usca foarte repede. Acesta, din contra, era foarte cremos, se intindea foarte usor si ramanea lipicios pe fata. Eram foarte contrariata si abia atunci m-am uitat cu atentie pe sticla, crezand ca poate l-am luat din greseala pe cel pentru ten uscat. Am remarcat faptul ca spf-ul este mai mare si mi-a trecut prin cap ca poate a fost reformulat. Am cautat pe net si se pare ca aveam dreptate.

vineri, 24 aprilie 2015

Empties/Produse terminate - mini reviews

      Hello,

      Astazi va voi prezenta produsele cosmetice terminate in ultima perioada si parerea mea despre fiecare in parte.


      Ingrijirea corpului si parului :




  • Gelul de dus Aver (Gerovital) nu mi-a placut, avea un miros artificial si intepator, nu hidrata pielea, nu l-as recumpara.
  • Sapunul solid Le Petit Mardeillais cu migdale dulci miroase foarte bine,nu-mi usuca mainile, am avut si gelul de dus cu aceasta aroma si mi-a placut.
  • Gelul de dus Jardins du Monde cu nuci de macadamia are o aroma delicioasa, mi-a placut per total.
  • Samponul Balea Med Ultra Sensitive nu mi-a placut, era foarte apos, nu prea facea spuma si mi-a provocat matreata.

miercuri, 8 aprilie 2015

Review Lioele Triple the Solution BB Cream



     Hello ladies!
     
     Vreau sa va impartasesc astazi experienta mea cu BB Cream-ul Lioele Triple the Solution. Eu nu detin varianta full-zise, mi-am comandat cateva mostre pentru a-l testa, iar pana acum l-am folosit de patru ori.
     Produsul in varianta full-zize are 50 de ml si il gasiti pe MakeupShop la pretul de 79 lei, iar un set de trei mostre costa 4,80 lei.

     Descrierea oficiala a produsului:

Lioele Triple the Solution BB Cream este un produs 3 in 1 revolutionar:
1. Un fond de ten cu putere mare de acoperire ce ofera un finish impecabil, semi-mat
2. Un BB Cream ce calmeaza, hraneste si hidrateaza intens pielea cu tripla functie (extractele de capsuni si mandarine albesc/ilumineaza tenul, acidul hialuronic si iaurtul au efecte anti-rid/anti- imbatranire, iar extractul de radacina de lemn dulce si ylang-ylang calmeaza pielea si reduce inflamatiile locale).
3. O crema de protectie solara cu factor de protectie SPF 30 / PA++ ce blocheaza atat radiatiile UVA, cat si cele UVB
Produsul este potrivit pentru toate tipurile de ten.

Mai multe detali gasiti aici.

joi, 26 martie 2015

Review Pellamar Bioactive S Acne







      Va voi vorbi azi despre 3 produse Pellamar din gama Bioactive S Acne , pe care le-am folosit in ultima perioada.


      Crema tratament pentru acnee

      Ce spun ei:
Recomandată pentru îngrijirea tenurilor acneice şi seboreice. Acţionează pentru ameliorarea proceselor caracteristice acestor tipuri de afecţiuni: hipercheratinizare, hiperseboree, leziuni inflamatorii. Crema pentru ten acneic este special formulată pentru tenul sensibil, cu tendinţe acneice, care a fost afectat de tratamentele puternice împotriva acneei. Crema are la bază extracte de lavandă şi aloe vera, care calmează şi linişteşte tenul în profunzime. Activii cu proprietăţi antibacteriene protejează pielea, reglând în acelaşi timp producţia de sebum.
  • Elimină impurităţile şi previne formarea lor.
  • Împiedică dezvoltarea microorganismelor cauzatoare de forme inflamatorii şi de acnee purulentă, precum şi curăţarea epidermei, eliminând riscul formării cicatricilor şi îndepărtând punctele negre.
  • Reglează activitatea glandelor sebacee şi stabilizează excesul de sebum, reducând procesul de uscare a pielii.
  • Calmează iritaţiile şi hidratează tenul, îmbunătăţind textura şi aspectul său.
   

marți, 10 martie 2015

In the mood for nude






       Luna aceasta am dezvoltat o mica obsesie in ceea ce priveste ojele nude.
       Am redescoperit lacurile de unghii Golden Rose si m-am gandit sa dau o comanda pe www.cosmania.ro. La aceasta colectie am adaugat si un lac Rimmel 60 seconds.



Review Sampon Vichy Dercos anti-matreata

   


        M-am gandit sa inaugurez acest blog vorbindu-va despre samponul meu preferat - Vichy Dercos anti-matreata, varianta pentru par normal spre gras.



       Ma confrunt de cativa ani cu o dermatita seboreica extrem de incapatanata. In anul 2010 am ajuns la medicul dermatolog din cauza acestei probleme care, la vremea respectiva, imi afectase nu doar scalpul, ci si fata. Mi-a recomandat acest sampon si o crema ( Uriage D.S. emulsion), iar de atunci el este nelipsit din baia mea.

       Acest sampon contine disulfura de seleniu, ingredientul minune care m-a scapat de matreata si de senzatia ingrozitoare de prurit a scalpului. Initial, l-am folosit doar pe acesta, la fiecare spalare, timp de 4 saptamani. Ulterior,pentru a preveni recidivele, l-am utilizat doar o data sau de 2 ori pe saptamana, alternandu-l cu un sampon normal ( intr-o saptamana ma spal pe par cam de 5 ori).

       De-a lungul timpului am incercat numeroase sampoane anti-matreata, cam tot ce se putea incerca de pe piata, insa acesta ramane numarul 1 in preferintele mele. Ce imi place foarte mult la el este faptul ca, pe langa eficienta in tratarea matretii, imi lasa parul foarte moale si plin de volum. Din acesta gama- Dercos anti-matreata- am mai incercat si varianta pentru scalp sensibil (fara sulfati), dar nu mi-a placut deloc, nu a avut nici un efect.

       Singurul minus al acestui sampon este mirosul puternic de sulf, insa celelalte beneficii ale sale m-au facut sa trec peste acest aspect. Mai multe informatii despre produs gasiti aici.

       Il recomand din toata inima peroanelor care se confrunta cu matreata persistenta!


       Ce sampoane anti-matreata folositi? Astept cu drag recomandarile voastre!