Instagram

joi, 24 septembrie 2015

Empties/Produse terminate (4)




,
Hello doamnelor si domnisoarelor,

      Asa cum v-am obisnuit, vom face un nou tur al gunoiului meu cosmetic, intrucat doresc sa scap cat mai urgent de toate aceste ambalaje.


1. Vopseaua Loreal Excellence a devenit noua mea favorita! In ultimile 2 luni mi-am colorat parul cu ea si mi-a placut mult rezultatul : acoperire perfecta a firelor albe, rezistenta, usor de aplicat, delicata cu scalpul. Cu siguranta o voi recumpara.



2. Demachiantul bifazic Nivea- este preferatul meu pentru indepartearea machiajului waterproof. Curata eficient si bland, nu ma ustura ochii de la el. L-am recumparat de nenumarate ori.
3. Gelul spumant purifiant Gerovital H3 Derma +   -  face parte din gama dermatocosmetica Gerovital, se gaseste doar in farmacii sau online pe site-ul lor. Din cate stiu,eu costa in jur de 30 de lei, eu l-am achizitionat online intr-un set cu crema antiacneica (despre care am vorbit intr- postare mai veche) pe care am dat 40 de lei. La acea caseta gelul este oferit cadou.
    Produsul mi-a placut foarte mult, curata bland tenul, are un miros foarte discret si cel mai important aspect- nu lasa senzatia aceea de piele foarte uscata. Ce nu mi-a placut la el este consistenta- este foarte lichid si se consuma destul de repede. La pret intreg nu l-as achizitiona, mi se pare mult prea scump, chiar daca este bun. 
4. Apa micelara Garnier- este preferata mea,raport calitate-pret foarte bun, o cumpar mereu cand este la oferta cu 16 lei.


5. Antiperspirantul Lady Speed Stick Clinical Protection- l-am mai prezentat si in favoritele lunii iunie, mi-a placut mult si a reusit sa faca fata caldurii din aceasta vara.
6. Crema de corp cu SPF 30 Garnier- am folosit-o cu spor vara aceasta, de fapt o tot folosesc de cativa ani buni. Imi protejeaza foarte bine pielea si imi place ca se absoarbe destul de repede si nu lasa o pelicula grasa pe piele.
7.  Laptele de corp Nivea cu unt de cacao- este foarte hidratant si a fost o salvare pentru pielea mea uscata. Singurul lucru care nu mi-a placut la el a fost mirosul, nu ma dau in vant dupa aroma de cacao. Am recumparat laptele de corp Nivea, dar in alta varianta.


8. Sapunul lichid Sleepy Kids cu aroma de bubble gum- a avut un miros demential, imi venea sa il mananc. Este un produs ieftin si spornic, l-am luat din DM cu 4-5 lei si are o cantitate de 500 ml.
9. Crema de dus Dove Caring protection- varianta aceasta mi se pare cea mai cremoasa si hidratanta dintre toate de la Dove. Nota 10!
10. Gelul de ras Balea - acesta a fost in varianta Summer Garden, miroase a mango, este eficient si spornic. Am cumparat deja produsul, dar in alta aroma.


11.  Untul de corp de la BodyFarm- acesta a fost cu aroma de avocado, eu am avut de-a lungul timpului toate aromele si mi-au placut foarte mult. Bodyfarm este o firma greceasca care comercializeaza produse pentru ingrijirea corpului,parului si fetei. Cam toate cosmeticele lor sunt formulate ok, cu ingrediente organice. Unturile de corp nu au parabeni, uleuri minerale, siliconi, propylene glyol si sunt foarte hidratante. Aceasta gama se gaseste in magazinele Beauty Mania, eu le cumpar cand ma duc acasa in provincie ( au magazine in Onesti, Bacau, Roman, Iasi, Botosani, Barlad, Vaslui).
12. Balsam leave-in Express-Repair de la Gliss- varianta acesta- Million Gloss nu mi-a placut deloc. Nu facea mare lucru pentru parul meu si nici mirosul nu era prea placut. Eu folosesc aceste balsamuri strict pentru a-mi descurca parul mai usor dupa dus, nu am observat sa faca altceva asupra podoapei capilare. 


13. Dischete demachiante:
- Septona: au fost din acelea ovale,mari si sunt cele mai bune dischete demachiante pe care le-am incercat pana acum. Sunt groase, nu se destrama si nu lasa puf pe ten.
- Iseree (Lidl): au fost groaznice, sunt aspre si lasa puf pe fata. Le-am folosit doar pentru a-mi sterge unghiile.
- Bella : au fost ok.




14. 5-In-1 Wonderlash Mascara Waterproof (Oriflame)- mi-a placut si probabil il voi recumpara cand va mai fi la oferta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu