Instagram

joi, 24 septembrie 2015

Empties/Produse terminate (4)




,
Hello doamnelor si domnisoarelor,

      Asa cum v-am obisnuit, vom face un nou tur al gunoiului meu cosmetic, intrucat doresc sa scap cat mai urgent de toate aceste ambalaje.


1. Vopseaua Loreal Excellence a devenit noua mea favorita! In ultimile 2 luni mi-am colorat parul cu ea si mi-a placut mult rezultatul : acoperire perfecta a firelor albe, rezistenta, usor de aplicat, delicata cu scalpul. Cu siguranta o voi recumpara.

marți, 1 septembrie 2015

Favoritele lunilor iulie si august



Salutare tuturor,

      In mod oficial s-a incheiat vara (desi termometrul pare sa contrazica acest fapt), iar eu voi trece in revista produsele de care am abuzat sezonul ce tocmai a trecut.




1.  Gelul de ras Balea- miroase demential ( aceasta este varianta Summer Garden), este eficient si are un pret accesibil (in jur de 7 lei).
2. Uleiul pentru par si corp Sweedish Spa de la Oriflame- initial l-am folosit exclusiv pentru corp (aplicat dupa dus pe pielea umeda), insa l-am incercat si pe par si mi-a placut foarte mult efectul sau. Eu am mai folosit in trecut ulei de cocos pentru hidratare intensa, dar imi era foarte greu sa il indepartez complet din par. Trebuia sa ma spal de vreo 4 ori si sa insist mult ca sa iasa tot uleiul, iar tot procedeul asta mi se parea ca vine sa contracareze efectele hidratante ale uleiului, intrucat imi agresam podoaba capilara. Acest produs, nefiind un ulei pur, se clateste foarte usor si imi lasa parul matasos. Il aplic inainte de dus si il mentin pe par cateva ore.