Instagram

marți, 26 mai 2015

Review Pudra minerala Sephora



      Hello ladies,

      Voi incepe ziua de azi cu un mic review al fondului de ten mineral (pudra) Sephora.


 

joi, 21 mai 2015

Favoritele lunilor aprilie si mai



      Hello,

      Astazi va voi prezenta produsele cosmetice pe care le-am descoperit si  folosit cu mare placere in ultima perioada.



  • Scrub-ul pentru corp Swedish Spa de la Oriflame: l-am luat la inceputul luni aprilie, cand a fost la oferta. Pretul intreg mi se pare foarte piperat pentru gramajul lui de 150 ml, dar cu oferta din catalog, la care s-a adaugat reducerea de consultant, a ajuns sa coste vreo 20 de lei. Ce imi place cel mai mult la el este ca are multe uleiuri in compozitie, fiind foarte hidratant. Unele persoane ar putea fi deranjate de pelicula uleioasa care ramane pe piele dupa clatire, insa eu ador senzatia aceasta. Daca nu va place acest aspect, il puteti folosi inaintea gelului de dus. Nu ma dau in vand dupa mirosul lui...are o aroma puternica de ghimbir, care nu prea este pe gustul meu, insa m-am obisnuit cu ea.

joi, 14 mai 2015

Review Sampon Uscat Batiste


      Hello,


      A venit vremea sa va spun parerea mea despre deja celebrele sampoane uscate Batiste. Am incercat doua variante: pe cel colorat pentru par inchis la culoare si varianta clasica-Original.


      As dori sa precizez, de la bun inceput, ca nu inteleg isteria asta legata de sampoanele uscate ( de pe blogosfera si youtube). Sunt super-mega laudate, insa pe mine nu m-au dat pe spate. Intra-adevar, dintre toate produsele de acest gen incercate de mine, Batiste mi se par cele mai ok, insa nu as da fuga la magazin sa le recumpar.