Instagram

vineri, 8 ianuarie 2016

Empties/Produse terminate (6)


      Am pasit in anul 2016 cu o punga imensa de gunoaie in casa, prin urmare, am decis ca e cazul sa vi le arat si sa le arunc.


1. Crema si masca pentru maini 2 in 1 de la Balea: promite sa hidrateze in profunzime mainile foarte uscate, insa nu eu nu am simtit acest lucru. Mi-a lasat mainile uleioase si cam atat. Cu siguranta nu voi mai apela la ea.
2. Crema pentru maini Intensive Care de la Garnier: mi-a placut foarte mult, hidrateaza foarte bine, e spornica si este foarte probabil sa mai ajunga in posesia mea.
3. Crema pentru zone uscate cu 10% uree de la SeniCare: ma asteptam sa fie foarte hranitoare, dar nu ma dat peste spate, a fost un produs ok, dar nu o voi mai achizitiona. Eu am folosit-o doar pe calcaie.



4. Crema de dus FA Oriental Moments: am cumparat-o pentru aroma,pe care am adorat-o pana la ultima picatura!
5. Gelul de ras Balea: stiti ca imi plac si le recumpar mereu.
6. Lotiunea de corp DermaSpa de la Dove: i-am facut un review detaliat aici.


7.  Anti-perspirantul B.U. in action: m-a protejat si foarte bine, iar varianta aceasta, fresh vibe, imi place cel mai mult (datorita aromei).
8. Antiperspirant Lady Speed Stick Clinical Protection: il tot recumpar deoarece si-a dovedit eficienta de-a lungul timpului.
9. Exfoliantul pentru corp Sweedish Spa- am vorbit mai pe larg despre el aici.



10. Samponul cu miere de la Body Farm: v-am mai vorbit despre aceasta marca- Bodyfarm este o firma greceasca care comercializeaza produse pentru ingrijirea corpului,parului si fetei. Cam toate cosmeticele lor sunt formulate ok, cu ingrediente organice. E un sampon bland, potrivit pentru utilizare frecventa dar s-a dovedit a fi prea bland pentru scalpulmeu uleios.
11. Gelul spumant purifiant de la Gerovital Plant: este un produs ieftin si bun. Curata bine, nu agreseaza tenul si are un miros placut.
12. Sapunul lichid Fa Sensual&Oil: mi-a placut la nebunie! Are un miros demential si nu usuca mainile.
13. Apa micelara Garnier imi place foarte mult, este perfecta pentru tenul meu sensibil si demachiaza destul de bine. In mod normal costa 20 de lei, eu de fiecare data am cumparat-o cand a fost la promotie cu 16 lei. Raportul calitate-cantitate-pret este excelent.



14. Garnier Douche Body Lotion: e o lotiune de corp sub dus, in genul celei de la Nivea. In ceea ce priveste hidratarea, mi s-a parut cea mai buna crema de acest gen, dintre cele incercate de mine.
15. Laptele de corp Nivea pentru piele uscata cu unt de shea: a fost foarte hidratant si e foarte probabil sa il recumpar.



16. Masca pentru par Elseve Anti-Case : am mai vorbit desprea ea aici.


17. Masca exfolianta Youthmud de la GlamGlow (format travel-size)- este, de departe, cea mai buna masca pe care am folosit-o vreodata. Dupa ce o folosesc imi simt tenul ca si cum as fi fost la cosmetica si as fi facut un tratament super fancy. Curata foarte bine , lasa tenul neted si catifelat,imi place la nebunie. Sunt foarte curioasa cum e cea pentru acnee...m-ar tenta ambele in varianta full-size daca nu ar fi asa de scumpe!



18. Am terminat si 2 parfumuri: Incandessence (Avon) si Fantasy (Britney Spears). Le-am prezentat mai detaliat aici.




19. Rimelurile Lash Resistance The One (Oriflame): am reusit sa dau gata 2 tuburi pentru ca imi place foarte mult, iar pretul este accesibil.
20. Rimelul Max Factor 2000 Calorie: l-am avut de nenumarate ori in ultimii ani, este rezistent, nu curge, nu se intinde si imi mentine genele curbate.




21. Corectorul NYX HD Photogenic: l-am avut in nuanta yellow si a fost perfect pentru acoperirea cearcanelor mele mov. 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu