Instagram

vineri, 8 ianuarie 2016

Empties/Produse terminate (6)


      Am pasit in anul 2016 cu o punga imensa de gunoaie in casa, prin urmare, am decis ca e cazul sa vi le arat si sa le arunc.


1. Crema si masca pentru maini 2 in 1 de la Balea: promite sa hidrateze in profunzime mainile foarte uscate, insa nu eu nu am simtit acest lucru. Mi-a lasat mainile uleioase si cam atat. Cu siguranta nu voi mai apela la ea.
2. Crema pentru maini Intensive Care de la Garnier: mi-a placut foarte mult, hidrateaza foarte bine, e spornica si este foarte probabil sa mai ajunga in posesia mea.
3. Crema pentru zone uscate cu 10% uree de la SeniCare: ma asteptam sa fie foarte hranitoare, dar nu ma dat peste spate, a fost un produs ok, dar nu o voi mai achizitiona. Eu am folosit-o doar pe calcaie.

sâmbătă, 2 ianuarie 2016

Favoritele lunii decembrie



      Pentru ca e inceput de ianuarie,am decis sa va prezint revelatiile cosmetice ale sfarsitului de an 2015.

1. Wella  Professionals SP Luxe Oil: m-am indragostit iremediabil de acest produs, este cel mai bun ulei pentru par pe care l-am incercat vreodata. Nu voi intra acum in detalii deoarece urmeaza sa ii fac un review detaliat.
2. Uleiul de jojoba: il aplic in fiecare seara pe ten, pentru o hidratare profunda. Uleiul de jojoba este considerat singurul ulei care poate fi utilizat si in cazul persoanelor cu ten gras sau predispus la acnee (fiind noncomedogenic). Totodata, grabeste eliminarea cicatricilor si ajuta la vindecarea acneei.
3. Neutrogena hand cream Concentrated: este excelenta pentru sezonul rece, cand mainile mele se usuca foarte tare.
4. The Body Shop Body Butter in aroma Glazed Apple (editie limitata de Craciun): produsele pentru corp de la The Body Shop mi se par exagerat de scumpe, insa nu am putut rezista acestei arome si l-am achizitionat de Black Friday, cand au avut reduceri. Este hidratant si are un miros de imi vine sa il mananc!
5. Parfumul Lancome Midnight Rose: cine ma cunoaste stie ca am o mare pasiune pentru parfumuri, iar in luna decembrie am resusit sa il bifez pe acesta, care era de mult timp in wishlist. Are o aroma dulce si persistenta, perfecta pentru sezonul rece.
6. Uleiul de dus oriental Yves Rocher: este hidratant si placut aromat, nu face multa spuma, in contact cu apa capata o textura ca de lapte.