Instagram

vineri, 31 iulie 2015

Empties/Produse terminate (3)


     Nu, nu beau si nici nu mananc produsele cosmetice, insa am reusit intr-un timp relativ scurt sa termin o gramada de lucruri.


1. Crema pentru corp Yves Rocher cu blackberries- nu mi-a placut in mod deosebit, nu facea mai nimic la capitolul hidratare, nu as recumpara-o.
2. Gel de dus Lactovit cu 10% lactourea pentru piele foarte uscata si sensibila- ma asteptam sa fie mult mai hidratant decat s-a dovedit a fi, insa e un produs ok. Are un parfum disret, palcut, unisex. Nu mi-a uscat prea tare pielea, nu mi-a provocat iritatii si mancarimi, asam cum patesc cu majoritatea gelurilor de dus.
3. Gel de dus Yves Rocher cu miere si musli bio- a fost groaznic, mi-a uscat foarte tare pielea. Pe langa asta, nici mirosul nu era prea placut, eu n-am simtit nici o aroma de miere.

miercuri, 8 iulie 2015

Favoritele lunii iunie

Hello,

      Revin cu  postare referitoare la produsele pe care le-am folosit cu drag in luna iunie, unele dintre ele fiind iubiri mai vechi redescoperite, iar altele, revelatiile lunii.



  • CC Cream-ul Gerovital Happiness (light)- imi place foarte mult pentru zilele cand vreau un machiaj lejer si nu atat de rezistent ( atunci cand ies cateva ore). Are o acoperire destul de buna si apreciez la acest produs faptul ca nu are subton roz. 
  • La Roche-Posay Effaclar Duo (+)- am mai avut acest produs in formula veche si am vrut sa incerc si varianta aceasta. Nu as putea spune ca previne aparitia imperfectiunilor, dar le usuca foarte bine pe cele existente. E o crema lejera, perfecta pentru tenul gras, fiind si o excelenta baza de machiaj.
  • Crema-gel anticelulitica Swedish Spa (cu efect de incalzire)- trebuie sa precizez ca nu cred in cremele anti-celulitice, in sensul ca nu-mi imaginez ca ar putea  sa dispara complet aspectul de coaja de portocala in urma folosirii acestor produse, insa acest gel chiar imi place. Am observat niste efecte benefice in ceea ce priveste tonifierea pielii, insa ele sunt vizibile pe termen scurt (atat timp cat folosesti produsul). Are consistenta unui gel si mirosul specific gamei Sweedish Spa. Initial, dupa ce este masata, pielea ramane lipicioasa, insa acest efect dispare dupa cateva minute, rezultatul final fiind o piele foarte fina si usor tonifiata.