Instagram

joi, 26 martie 2015

Review Pellamar Bioactive S Acne







      Va voi vorbi azi despre 3 produse Pellamar din gama Bioactive S Acne , pe care le-am folosit in ultima perioada.


      Crema tratament pentru acnee

      Ce spun ei:
Recomandată pentru îngrijirea tenurilor acneice şi seboreice. Acţionează pentru ameliorarea proceselor caracteristice acestor tipuri de afecţiuni: hipercheratinizare, hiperseboree, leziuni inflamatorii. Crema pentru ten acneic este special formulată pentru tenul sensibil, cu tendinţe acneice, care a fost afectat de tratamentele puternice împotriva acneei. Crema are la bază extracte de lavandă şi aloe vera, care calmează şi linişteşte tenul în profunzime. Activii cu proprietăţi antibacteriene protejează pielea, reglând în acelaşi timp producţia de sebum.
  • Elimină impurităţile şi previne formarea lor.
  • Împiedică dezvoltarea microorganismelor cauzatoare de forme inflamatorii şi de acnee purulentă, precum şi curăţarea epidermei, eliminând riscul formării cicatricilor şi îndepărtând punctele negre.
  • Reglează activitatea glandelor sebacee şi stabilizează excesul de sebum, reducând procesul de uscare a pielii.
  • Calmează iritaţiile şi hidratează tenul, îmbunătăţind textura şi aspectul său.
   

marți, 10 martie 2015

In the mood for nude






       Luna aceasta am dezvoltat o mica obsesie in ceea ce priveste ojele nude.
       Am redescoperit lacurile de unghii Golden Rose si m-am gandit sa dau o comanda pe www.cosmania.ro. La aceasta colectie am adaugat si un lac Rimmel 60 seconds.



Review Sampon Vichy Dercos anti-matreata

   


        M-am gandit sa inaugurez acest blog vorbindu-va despre samponul meu preferat - Vichy Dercos anti-matreata, varianta pentru par normal spre gras.



       Ma confrunt de cativa ani cu o dermatita seboreica extrem de incapatanata. In anul 2010 am ajuns la medicul dermatolog din cauza acestei probleme care, la vremea respectiva, imi afectase nu doar scalpul, ci si fata. Mi-a recomandat acest sampon si o crema ( Uriage D.S. emulsion), iar de atunci el este nelipsit din baia mea.

       Acest sampon contine disulfura de seleniu, ingredientul minune care m-a scapat de matreata si de senzatia ingrozitoare de prurit a scalpului. Initial, l-am folosit doar pe acesta, la fiecare spalare, timp de 4 saptamani. Ulterior,pentru a preveni recidivele, l-am utilizat doar o data sau de 2 ori pe saptamana, alternandu-l cu un sampon normal ( intr-o saptamana ma spal pe par cam de 5 ori).

       De-a lungul timpului am incercat numeroase sampoane anti-matreata, cam tot ce se putea incerca de pe piata, insa acesta ramane numarul 1 in preferintele mele. Ce imi place foarte mult la el este faptul ca, pe langa eficienta in tratarea matretii, imi lasa parul foarte moale si plin de volum. Din acesta gama- Dercos anti-matreata- am mai incercat si varianta pentru scalp sensibil (fara sulfati), dar nu mi-a placut deloc, nu a avut nici un efect.

       Singurul minus al acestui sampon este mirosul puternic de sulf, insa celelalte beneficii ale sale m-au facut sa trec peste acest aspect. Mai multe informatii despre produs gasiti aici.

       Il recomand din toata inima peroanelor care se confrunta cu matreata persistenta!


       Ce sampoane anti-matreata folositi? Astept cu drag recomandarile voastre!