Instagram

sâmbătă, 29 august 2015

Produse pe care regret ca le-am cumparat



      Hello ladies,

      Voi incepe o noua serie de articole in care va voi prezenta, pe scurt , produse cosmetice care m-au dezamagit iremediabil si care vor ajunge direct la cosul de gunoi.



Produse de ingrijire:


   
1. Lotiunea de corp sub dus Balea- se doreste a fi o copie dupa lotiunile sub dus de la Nivea. Eu am avut-o in trecut pe cea pentru piele uscata de la Nivea insa, cum nu suport mirosul original al acestei marci, am zis sa-i dau o sansa celei de la Balea. Ei bine, acest produs este complet inutil, nu face nimic, nu ofera hidratare, ba chiar, am impresia ca imi usuca si mai tare pielea dupa utilizare. Am aruncat-o deja.
2. Antiperspirantul Cien Extra Dry- l-am cumparat de la Lidl, a fost ieftin, dar nu ma protejeaza absolut deloc, are si un miros groaznic.

miercuri, 19 august 2015

Review Famous Luxury Perfumes






Hello,

      In aceasta minunata zi de vara, doresc sa va prezint un magazin online care comercializeaza parfumuri si experienta mea cu aceasta companie.
      De la bun inceput vreau sa mentionez ca nu am fost platita de Famous Luxury Perfumes sa le fac reclama si nici nu am primit produse gratuite de la ei.
      Aceasta companie produce replici dupa parfumuri celebre, cele de dama fiind ape de parfum iar cele barbatesti ape de toaleta. Atat cele pentru dama cat si cele barbatesti au un gramaj de 100 ml si costa 156 de lei.